Sarah KC
Sarah KC

Sarah K.C. -

Geboren : 7/2/2002

Sara is het kleinste zusje van Shreejana, Veejay en Silou. Haar broer en zussen woonden al in Shangrila voor Sara geboren werd. Haar mama, Vishnu, leefde op straat en probeerde rond te komen met wat ze vond. In deze omstandigheden werd Sara geboren. De politie arresteerde Vishnu, namen Sara van haar af en brachten haar onder in een weeshuis waarin ze ter adoptie werd gesteld. Sara zou voor veel centen aan een gezin in Italie worden verkocht.

Vishnu kwam in paniek bij Shangrila aankloppen. Het is niet omdat je straatarm bent, je niks om je kinderen geeft en hen liever kwijt bent. Via hulp van tussenpersonen konden we de verblijfplaats van Sara achterhalen en kon ze herenigd worden met haar mama, broer en zussen.Vishnu had het erg zwaar gehad en moest op haar positieve komen.

Sara kreeg een thuis in Shangrila Home en Vishnu kwam tot rust in een vrouwen shelter. Ondertussen woont Vishnu zelfstandig in een kamertje niet ver van ons home. Ze komt elke dag, werkt in de naaiatelier en help waar nodig in huis. Haar 4 kinderen wonen in Shangrila, maar genieten ook van de aanwezigheid van hun moeder.

Sara is ondertussen een kleine maar erg sterke aanwezigheid in huis.